Services

Удобности

 • телевизор со рамен екран
 • клима уред
 • ламба
 • фен
 • биде
 • пешкири за капење
 • туш
 • поглед кон град
 • интернет
 • Wi-Fi
 • «King size» кревет
 • биро
 • стол
 • огледало
 • закачалки
 • мини-фрижидер
 • тоалетни производи
 • бојлер
 • електронска брава
 • бања
 • тоалет
 • тоалетна шоља
 • телефон во собата
 • ормар
 • работна маса
 • маса
 • столчиња
 • гардеробер
 • звучно изолирана соба
 • ламинат
 • сеф
 • соба за непушачи
 • корпа за отпадоци
 • сервис за чај
 • чаши
 • мрежа за комарци
 • сет за чај и кафе
 • чајник
 • услуга за перење (се доплаќа)
 • одржување на соба
 • поден туш
 • ноќна маса
 • два кревети за по едно лице
 • место за багаж
 • «King size» кревет
 • кревет за едно лице
 • брачен кревет
 • два дупли кревети
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>